h

Actie "NOODREM": Zaterdag 22 oktober staat SP met stand in centrum Uden

11 oktober 2005

Actie "NOODREM": Zaterdag 22 oktober staat SP met stand in centrum Uden

Op zaterdag 22 oktober staan, van 11.00 tot 15.00 uur, SP-medewerkers weer in het centrum van Uden (hoek Galerij-Sacramentsweg) om het winkelend publiek een actiekaart aan te bieden. De alsmaar toenemende zorg om "De Zorg" noopt ook landelijk tot de "ACTIE NOODREM".

Het kabinet Balkenende heeft in al zijn (on)wijsheid besloten om het nieuwe zorgstelsel per 1 januari 2006 in te voeren. Er zijn veel teveel onduidelijkheden over hoe e.e.a. uitpakt en bovendien is Hoogervorst ook niet in staat om dit uit te leggen. Twee weken geleden zei hij nog in een televisieprogramma dat er "nog veel werk aan de winkel is". Dat "werk" had volgens de SP vóór de indiening van deze Wet al gedaan moeten worden. Sterker nog: als je met De Zorg zo zorgeloos omgaat, dan is dat smeken om moeilijkheden en deze fout heeft dit kabinet al aan de lopende band gemaakt.

De kaart "ACTIE NOODREM, stop dit nieuwe zorgstelsel" kan ingevuld en gratis opgestuurd worden naar: SP-campagne 'Actie NOODREM' te Rotterdam (de kaarten zijn geadresseerd).

Met dit signaal steunt u ook uzelf! Want met deze regering kan het zo niet verder. De scoringsdrang en bezuinigingswoede van deze regering
neemt schrikbarende vormen aan.

"Na het zuur dan het zoet", beweert Zalm. Dan heeft hij zeker nog nooit een zure pruim op; want wat er overblijft is een harde bittere pit en niets anders. Laten we straks niet met z'n allen zitten met die bittere pit en kom in actie!

U bent hier