h

Spencer Zeegers benoemd tot lid in de Orde van de Zilveren Tomaat.

17 december 2009

Spencer Zeegers benoemd tot lid in de Orde van de Zilveren Tomaat.

SpencerTijdens de algemene ledenvergadering van de SP heeft de afdeling Uden Spencer Zeegers benoemd als lid in de Orde van de Zilveren Tomaat. Dat gebeurde nadat de leden akkoord gingen met Spencer als lijsttrekker voor de SP en wel voor de achtste keer op rij. Voor zover de SP weet is dat niet eerder voorgekomen in ons land. Na een onvolledige opsomming van zijn kwaliteiten vervolgde de voorzitter met: “het heeft Hare…nee hoor, dat is een grapje.”

De SP heeft haar eigen onderscheidingstekens, en de voorzitter spelde Spencer Zeegers een zilveren tomaat op zijn jasje.

Tijdens die vergadering is ook de verkiezingslijst van de SP vastgesteld. De lijst is een afspiegeling van mensen die de kwaliteit bezitten om het geluid van de gewone Udenaar in te brengen in de raad van de gemeente Uden.

De eerste tien:

1. Spencer Zeegers
2. Marianne van Bergen
3. John Pierre van Deursen
4. Wim Somers
5. Jan Verbruggen
6. José Louwers
7. Wim Schellekens
8. Ellen Prosee
9. George van Geem
10. Patricia Fischer

En dan volgen nog 23 leden.

Vervolgens werd het verkiezingsprogramma besproken en ook daarmee konden de leden, na wat aanvullingen, instemmen. Voor de campagne meldden zich gelukkig een aantal leden als “helpende hand”. De SP gaat met vertrouwen de verkiezingen in en rekent op winst, zeker met het motto:

JIJ SP + IK SP = WIJ SP.

U bent hier