h

Manifestatie: Armoede Werkt Niet - busvervoer

19 november 2010

Manifestatie: Armoede Werkt Niet - busvervoer

Voor de manifestatie ARMOEDE WERKT NIET welke zaterdag 27 november wordt gehouden in Den Bosch zal er een bus rijden vanaf Uden naar Den Bosch. De bus vertrekt om 10:00 vanaf de Losplaats (parkeerplaats Em-Té) en is om ongeveer 15:00 terug in Uden. Kom dus ook en protesteer mee tegen de plannen van het Kabinet Rutte om mensen met een arbeidsbeperking (Wajong, WSW, WWB uitkering) inkomen te laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening te schrappen.

De manifestatie in de Brabanthallen begint om 11:00 en duurt tot 14:00. Tijdens de manifestatie zullen diverse sprekers aanwezig zijn (o.a. Emile Roemer en Job Cohen), er is muziek en activiteiten voor kinderen. Maar de manifestatie is vooral de kans om te laten horen dat de plannen van het kabinet om hard te bezuinigen op de sociale werkvoorziening van tafel moeten. De plannen om mensen met een arbeidsbeperking te laten werken voor minder dan het minimumloon horen niet bij een fatsoenlijke maatschappij. Het schrappen van 30.000 banen in de sociale werkvoorziening is kortzichtig en a-sociaal. Waarom moeten de mensen met een arbeidsbeperking de crisis betalen die veroorzaakt is door onverantwoord gedrag van enkele? Kom ook en laat horen dat u het hier niet mee eens bent. Steun de WSW-ers!

De bus is voor iedereen die naar de manifestatie wil gaan. Graag van te voren aanmelden, via website Armoede Werkt Niet, of bellen naar 0413-265844. De bus vertrekt om 10:00 vanaf de Losplaats. De manifestatie is om 14:00 afgelopen en de bus is om ongeveer 15:00 weer terug in Uden.

U bent hier