h

Ledenvergadering donderdag 7 juni

4 juni 2012

Ledenvergadering donderdag 7 juni

Op 12 september krijgen we de verkiezingen waar we al zolang naar hebben uitgekeken. Voordat we aan de campagne kunnen beginnen moeten we eerst het verkiezingsprogramma vaststellen. Het programma zal definitief worden vastgesteld tijdens het congres op 30 juni in Den Bosch.

Maar voor we het hier kunnen vaststellen moeten we het natuurlijk wel eerst gaan bespreken. Daarom gaan we aanstaande donderdag 7 juni het voorlopige verkiezingsprogramma bespreken tijdens een ledenvergadering. Alle SP leden zijn van harte welkom om aan de discussie deel te nemen of suggesties aan te leveren.

De opmerkingen, wijzigingen en suggesties die wij vanuit onze ledenvergadering doen zullen, waar mogelijk en wenselijk, worden verwerkt in het programma. Het programma met wijzigingen komt daarna digitaal beschikbaar en gaan we nogmaals lokaal bespreken om tot eventuele amendementen en moties te komen tijdens het verkiezingscongres.

Tijdens deze ledenvergadering zullen ook de afgevaardigden gekozen worden die namens onze lokale leden naar het congres zullen gaan.

Dus kom allen naar de ledenvergadering aanstaande donderdag 7 juni om 20:00 uur in het gemeentehuis (ingang aan zijkant) zodat we een goed verkiezingsprogramma krijgen dat gedragen wordt door al onze leden.

U bent hier