h

Folderen en CPB

28 augustus 2012

Folderen en CPB

We zijn deze week weer goed begonnen met het huis-aan-huis aanbieden van onze verkiezingsfolder. De reacties die we ontvangen over de SP zijn positief en ondersteunen ons verhaal. Nu de cijfers van het CPB bekend zijn is het ook stukken makkelijker om te kunnen laten zien dat de SP goed beleid gaat voeren.

De koopkracht en banen zijn in betere handen bij de SP dan bij de VVD voor de kabinetsperiode 2013-2017. En de SP zorgt ook goed voor de schatkist, zelfs in Brussel hoeven ze zich geen zorgen te maken. Toch pocht de VVD dat ze kampioen banengroei zijn. Ze vertellen er echter niet bij dat ze het dan over 2040 hebben. 2040, dat is 28 jaar verder, alsof iemand een voorspelling zou hebben gedaan in 1984 over de situatie van vandaag. Begrijpt de VVD niet dat mensen vandaag en morgen banen nodig hebben en niet pas in 2040. De VVD wil de rekening niet doorschuiven naar "onze" kinderen horen we ze vaak zeggen, maar met de rekening doorsturen naar de kinderen van de mensen die vandaag werkloos worden hebben ze niet zoveel moeite.

Venhorst
Deze week woensdag gaan we in Venhorst onze folders verspreiden. We gaan dan met een grote groep naar dit dorp om hier onze kiezers te informeren. We willen dit in één keer doen dus hoe meer mensen helpen hoe makkelijker dit wordt. We hebben nu al een redelijk grote groep maar iedereen die zin en tijd heeft is welkom om mee te gaan. We verzamelen hiervoor om 19:00 uur in de Elisabethstraat bij ons pand.

U bent hier