h

UITNODIGING feestelijke start campagne Uden

10 augustus 2012

UITNODIGING feestelijke start campagne Uden

Op 20 augustus start de campagne voor de verkiezingen echt. In Uden, Volkel en Odiliapeel gaan er weer tientallen mensen aan de slag om deze verkiezingen tot een groot succes te maken. We willen de campagne in Uden en omgeving een feestelijke start geven voor al onze leden. En natuurlijk zien we jou daar ook graag bij!

Op zaterdagavond 18 augustus hebben we daarom een bijeenkomst in het clubgebouw van handboogschietvereniging VZOD in Volkel. We zorgen voor een hapje en een drankje, er is de mogelijkheid kennis te maken met boogschieten en natuurlijk praten we (kort) even bij over de campagne en het verkiezingsprogramma. Dat is vooral bedoeld om met zijn allen hetzelfde verhaal te vertellen als je vragen krijgt: tijdens de campagne, maar ook op verjaardagsfeestjes, op je werk, vereniging of tijdens een praatje met de buren.

De avond begint om 20.00 uur, we vragen u om rond die tijd aanwezig te zijn. Graag even melden of je komt. Dat kan met een mailtje naar: uden@sp.nl of een telefoontje naar 0413-265844

Wat: feestelijke start campagne
Wanneer: zaterdagavond 18 augustus om 20.00 uur
Waar: Clubgebouw VZOD, Lagedijk 2a Volkel

ps: via de onderstaande link kun je je opgeven om mee te helpen met de campagne (als je dat nog niet gedaan hebt):

aanmelden campagne

U bent hier