h

Laatste Loodjes & Uitslagenavond

10 september 2012

Laatste Loodjes & Uitslagenavond

Pfff...de laatste loodjes komen eraan. Morgenavond en dinsdagavond de laatste stapels folders eruit, links en rechts nog wat plakwerk en dan wordt het woensdag 12 september. Eén ding is zeker: hoe de uitslag ook uitpakt, aan onze inzet heeft het niet gelegen. 30.000 folders, waarvan er 5000 persoonlijk zijn afgegeven, uren in het centrum met sponsjes en boekjes, honderden affiches geplakt, echt een enorme prestatie. En dat allemaal door vrijwilligers, in tegenstelling tot sommige andere partijen!

Uitslagenavond
Een aantal van jullie heeft de suggestie gedaan om woensdagavond bij elkaar te komen om de campagne gezamenlijk af te sluiten. Dat is een goed idee. Vandaag heb ik ontdekt dat er in het gemeentehuis aanstaande woensdag niets te doen is, geen uitslagenavond dus. Gewoon een café induiken zonder de uitslagen te volgen is ook niet alles. Daarom ben ik erg blij dat we door de afdeling Oss zijn uitgenodigd om in hun partijgebouw 'De Vooruitgang'. Vanaf een uur of acht komen daar de actieve SP-ers uit Oss en omgeving om de campagne af te sluiten en met z'n allen de uitslagen te volgen. Er is daarbij natuurlijk voor een drankje en hapje gezorgd.

Om 20.00 komen we samen in de Elisabethstraat en drinken daar nog een kopje koffie met wat lekkers. Van daar uit vertrekken we naar Oss, zodat we met elkaar mee kunnen rijden. Laat me even weten of je mee gaat. Natuurlijk kun je ook altijd zelf naar Oss gaan; het adres is Linkensweg 40, Oss.

Spencer Zeegers

U bent hier