h

Vragen coalitiekrant

17 januari 2014

Vragen coalitiekrant

Raadslid Wim Somers heeft vragen gesteld over de deze week verspreide coalitiekrant "De Eindstand 2010-2014". Met deze krant probeert de coalitie zichzelf te promoten richting de verkiezingen op kosten van de gemeenschap.

Alle fracties mochten een stukje van 250 woorden in dit krantje zetten, maar dat staat in geen verhouding met de ruimte die het college heeft om zichzelf te promoten in deze krant.

Het college brengt deze krant als een poging om open en transparant verantwoording af te leggen aan de kiezer. Maar van verantwoording is geen sprake, het is een mooi nieuwsshow geworden zonder aandacht voor de negatieve aspecten van al die 'gerealiseerde plannen'. We missen bijvoorbeeld het hele verhaal over de evenementenhal, er staat niets over de jaarlijkse subsidie van 1,5 miljoen euro die deze hal voor 15 jaar zal kosten. Ook staat er niets over de 14 miljoen die Uden kwijt is in het project Hoek Promenade.

De volledige vragen zijn hier te vinden: Schriftelijke Vraag SP "De Eindstand 2010-2014"

In de media: Brabants Dagblad en Kliknieuws

Reacties

"Preken voor eigen parochie" noemen we dat!
Maar die borstklopperij hebben we al eerder gezien, toen B&W de wethouders spraken over hun "slimme manier van investeren".

Reactie toevoegen

U bent hier