h

Afscheid van de copyprinter

25 april 2014

Afscheid van de copyprinter

Maar liefst 202.993 pamfletten, folders, enquêteformulieren en Udens Nieuws-inlegvellen heeft deze oude trouwe copyprinter gedrukt, maar nu zit zijn werk erop. Vanmiddag werd het oude beestje opgehaald, nadat het leasecontract afliep.

De SP stopt niet met het maken van pamfletten of Udens Nieuws in de Tribune, maar heeft nu een kleinere en modernere printer die meer kwaliteit biedt en bovendien goedkoper is.

Het afscheid van de oude copyprinter (stencilmachine) is dus beslist geen afscheid van de actieve SP, want zelf drukken blijft ook de komende jaren meer dan nodig met alle activiteiten die we van plan zijn. Het is wel een beetje een weemoedig moment: van de 'oude' SP-ers wordt immers vaak gezegd dat ze met de stencilmachine in de hand geboren zijn...

U bent hier