h

SP avond

30 april 2014

SP avond

Vanaf komende donderdag 1 mei beginnen we weer met onze SP avond. We zullen de donderdagen voorlopig reserveren voor diverse parij activiteiten. We starten om 19:00 uur vanuit de Elisabethstraat. Leden die actiever met de SP bezig willen zijn zijn hiervoor van harte welkom. 

De komende tijd willen we met mensen in gesprek over de zorg. Hiervoor gaan we met de zorg-enquete huis aan huis. Praten met mensen die in de zorg werken, mantelzorg verlenen of zorg krijgen. We willen op deze wijze inzichtelijk krijgen waar de mensen tegenaan lopen en hoe we elkaar kunnen helpen om hiervoor oplossingen te vinden. Voor deze groepen gaat er n.l. de komende tijd veel veranderen. Invloed hierop hebben we alleen wanneer we met velen zijn. 

 
AGENDA:
  •   1 mei : Zorg-enquete
  •   8 mei : Geen SP donderdag i.v.m. gemeenteraad/installatie nieuwe(oude) coalitie
  • 15 mei : Zorg-enquete
  • 22 mei : Zorg-enquete + "Europa stemmers bedankt" plakken

U bent hier