h

Ujese Kwis

19 december 2014

Ujese Kwis

Zaterdag 27 december doen we als SP Uje mee aan de 2e editie van de Ujese Kwis. We zitten hiervoor vanaf 18:30 uur in de Elisabethstraat 21. Iedereen is welkom om zich bij ons team aan te sluiten, aanmelden is niet nodig.

Tussen 18:30 en 19:00 uur kunnen we het vragenboek ophalen bij Markant. Daarna gaan we de vragen beantwoorden in de Elisabethstraat. Om 23:15 uur moeten de vragen worden ingeleverd bij Markant.

Iedereen die zin heeft om mee te helpen is welkom. Ook als je gewoon even wilt komen kijken ben je van harte welkom om even binnen te wippen, misschien weet je net die ene vraag die we niet gevonden krijgen. Wil je gasten meenemen, geen probleem. Ondanks dat we natuurlijk graag winnen willen we er vooral een gezellige avond van maken.

Tot zaterdag 27 december.

U bent hier