h

Vragen politiebureau

19 december 2014

Vragen politiebureau

Raadslid Wim Somers heeft schriftelijke vragen gesteld over de berichtgeving omtrent sluiting politiebureaus. 

Wim Somers: "Sluiting gaat ten koste van de veiligheid. Ook de leefbaarheid is er niet mee gediend. Dorpen raakten eerst hun bibliotheek, pinautomaten, buurthuizen en verzorgingshuizen kwijt. Nu zijn de politieposten aan de beurt. Die kaalslag is funest. Om dorpen leefbaar te houden moeten we voorzieningen juist kleinschalig en dichtbij mensen organiseren. Dan past het niet om zoveel politiebureaus te sluiten. De politie moet in de buurt blijven. Het zou wenselijk zijn dat de raad van de gemeente Uden zich achter de opstelling schaart van de SP dat het politiebureau in Uden gevestigd moet blijven."

Lees de vragen hier: vragen politiebureau

Volgen van alle schriftelijke vragen kan op deze pagina: http://www.uden.nl/bestuur/gemeenteraad/raadsvragen/

U bent hier