h

Openingstijden Kermis

28 maart 2015

Openingstijden Kermis

Bij de commissievergadering AZ hebben we gemeld dat we n.a.v. de eerdere discussie omtrent openingstijden een enquete zullen houden onder kermisexploitanten, horecaondernemers en omwonenden. In de commissie hebben we de andere fracties opgeroepen om mee te doen met het opstellen van deze enquete.

Ons voorstel is om de kermis doordeweeks vroeger te sluiten en 's weekends gewoon tot 01:00 uur open te laten. De doordeweekse late uren zijn niet de drukst bezochte van de kermis. Deze uren geven wel de meeste geluidsoverlast die als hinderlijk wordt ervaren door omwonenden.

Na contact over dit voorstel met de kermisbond gaven deze het advies om hierover een enquete onder de kermisexpoitanten te houden. De kermisexploitanten willen immers een kermis die zo min mogelijk overlast veroorzaakt en draaien ook niet graag uren met lege attracties.

Wij volgen dit advies graag op en hopen dat de andere fracties meedoen met het opstellen van deze enquete.

U bent hier