h

KOSTEN OMLAAG! KOM 17 SEPTEMBER NAAR HET PRINSJESDAGPROTEST

27 augustus 2022

KOSTEN OMLAAG! KOM 17 SEPTEMBER NAAR HET PRINSJESDAGPROTEST

Foto: SP

De Tweede Kamer kwam deze week terug van reces. Je zou denken om het te hebben over de stijgende prijzen en die miljoenen Nederlanders die hierdoor in de problemen komen. Maar nee, daar wilden ze het liever niet over hebben. Wel over Haagse spelletjes. Het was beschamend.

De kosten moeten omlaag. De boodschappen, energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder. Maar onze lonen, AOW en uitkeringen stijgen niet. Ondertussen maken grote bedrijven enorme winsten en worden de superrijken alsmaar rijker. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid.

Wij zeggen: Zet de grote winsten van bedrijven in om de kosten voor mensen direct te verlagen.

Het kabinet laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen
van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september in Den Haag, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom ook naar het PrinsjesdagProtest! 

Wilt u met een (gratis) SP bus mee?  Meld je dan ook aan bij:  maashorst@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier