h

Ton Segers

(06) 55323361

Ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen. In het dagelijks leven werk ik in de installatietechniek waar ik me bezig hou met het ontwerpen van elektrische installaties, inbraak- en brandmeldsystemen. Sinds mijn 12e woon ik in de Bitswijk, de mooiste, meest gemêleerde wijk van de Maashorst.

Ik ben in 2010 actief geworden in de lokale politiek voor de SP omdat ik zag dat de lusten en lasten steeds oneerlijker verdeeld werden.
Steeds meer publieke taken kwamen bij bedrijven te liggen die daar mooie winsten op maakten. De rekening hiervoor kwam altijd bij de gewone man. Mensen die steeds minder met politiek hebben maar wel door alle politieke beslissingen extra geraakt worden. Mensen die een steeds hogere energiebelasting moeten betalen terwijl zij geen gesubsidieerde tesla kunnen rijden. Die keer op keer overboden worden op een nieuwe woning omdat ze geen ton geschonken krijgen van hun ouders.

Vanaf 2014 zat ik namens de SP in de gemeenteraad van Uden waar ik me vanuit de commissie Ruimte, Economie en Financien (REF) o.a. bezig houd met huisvesting en de strijd tegen de sloop van sociale huurwoningen. Veel van onze mensen zijn het vertrouwen in de politiek kwijt en ik hoop door hun verhaal in de raad te brengen hun vertrouwen terug te kunnen winnen.

U bent hier