h

Werner Snoeks

06-11581568

Mijn naam is Werner Snoeks, ik ben geboren op 3 juni 1989 en ben opgegroeid in de Bitswijk in Uden. Ik heb praktisch m’n hele leven in Uden gewoond en doe dat nu nog, lekker dicht bij mijn werk op het Udens College. In mijn vrije tijd mag ik graag een stukje hardlopen of (bord)spelletjes spelen met vrienden. Gezelligheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Al jaren horen we dezelfde problemen in het nieuws en al jaren worden er dezelfde oplossingen tegenaan gegooid. Zonder succes. Ik ben  politiek actief geworden om een socialer geluid te laten horen in onze gemeente. Ik wil graag mijn steentje bijdragen bij het zoeken naar oplossingen die wel werken. Met een positieve insteek, in plaats van wantrouwen. Mét de mensen, in plaats van óver de mensen. Laten we vooral weer gaan luisteren naar wat mensen te vertellen hebben  en niet alleen vragen om input wanneer de kleur van het nieuwe koffiezetapparaat besproken wordt.

De eerste ‘echte’ politieke activiteit waar ik mij voor in heb mogen zetten was de actie tegen de sloop van sociale huurwoningen. Toen nog als burgerraadslid in de commissie Samenleving en Bestuur (S&B). Ik ben blij mij nu ook als raadslid  in te mogen zetten voor een socialere gemeente… maar dat kan ik niet alleen! Heeft u een groot of een klein probleem en denkt u dat wij daarbij kunnen helpen? Bel, mail of app dan gerust. Ik kom graag op de koffie om met u te praten.

U bent hier