h

Nieuws uit 2010

24 december 2010

Kerstgroet

SP Uden wenst u en uw naasten

Lees verder
24 december 2010

ROOD veghel

ROOD Uden is blij met de aangekondigde terugkeer van ROOD Veghel. Jongeren worden in onze regio en in Nederland te vaak vergeten of als sluitpost in de begroting gebruikt. We wensen ROOD Veghel veel succes met de oprichting.

Lees verder
22 december 2010

Meldpunt Geluidshinder Vliegtuigen

logoOp initiatief van de SP staten-fractie Noord-Brabant is onlangs de website Vlieglawaai.nl gelanceerd. Op deze site kunt u klachten omtrent vlieglawaai kenbaar maken. Om een klacht te registreren kunt u op de site klikken op één van de negen in Brabant gelegen vliegvelden. Klachten over hinder van vliegbasis Volkel kunt u natuurlijk ook melden bij de Luchtmacht.

Lees verder
21 december 2010

Verkeersregelaars Trap-in en Avondvierdaagse

trapin Na de aangenomen motie van SP-raadslid Jan Verbruggen is het weer mogelijk dat er verkeersregelaars ingezet worden bij de evenementen Trap-In en Avondvierdaagse. De motie was nodig omdat overleg met het college niet leidde tot een ander standpunt.

Lees verder
11 december 2010

Hoek Promenade a.k.a. Centrum-West

Afgelopen week kregen we als raadsleden een update over de stand van zaken Hoek Promenade (Centrum-West). Voor dit project heeft het college samen met een klankbordgroep naar diverse varianten binnen dit project gekeken. Als SP zien wij weer dat het plan veel te grootschalig aan het worden is. Wij kunnen ons niet vinden in de sloop van een groot deel van de Kerkstraat.

Lees verder
7 december 2010

Column Hansaplast: Boekel, Venhorst, Huize Padua niet erg Udens!

In de meeste gezinnen worden de problemen vaak aan de keukentafel besproken, al dan niet ontaardend in felle discussies. Ook bij Hansaplast worden de nodige discussies gevoerd maar de laatste tijd steeds vaker zonder grote meningsverschillen. We worden een dagje ouder en daarmee bedaarder. Toch wordt er nog veel afgeouwehoerd in onze keuken, bij uitstek de plek om eens rustig bij te praten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier